• Szín- és stílustanácsadás

  Szín- és stílustanácsadás

  Érdekel milyen színek állnak a legjobban? Miben vagy a legharmonikusabb? Légy részese a színes kendők varázslásának!

  Tovább
 • Megjelenésed üzenet a külvilág számára...

  Megjelenésed üzenet a külvilág számára...

  Megjelenéseddel hatást gyakorolsz magadra és másokra is.

 • SZÍNkronban is ott lesz Rubint Réka táborában

  SZÍNkronban is ott lesz Rubint Réka táborában

  kis önismeret a táborozóknak

  Bővebben

Alak A-tól Z-ig

Te is a tökéletességre törekszel? Szeretnéd, hogy valaki végre kihozza belőled a maximumot? Volt már olyan tapasztalatod, hogy ami másnak jól áll, az neked nem épp előnyös?

Hidd el nem vagy  egydül! Nekem ilyen például a zsabós blúz! A fodros, magas díszítése széles vállaimat még szélesebbé teszi, ezért kerülöm a viselését, pedig másokon imádom...

Kevesen mondhatják el magukról, hogy tökéletes az alakjuk. Jellemzően  vannak előnyös testrészeink, melyeket szívesen megmutatunk és vannak, melyeket inkább eltitkolnánk nagyközönség elől.

 Egy külső szemlélő  legtöbbször reálisabban lát minket, mint mi magunkat. Az alakmeghatározás során  én leszek a külső személy, aki alkalmazva a szakma fogásait tanácsokkal lát el, és  tetőtől-talpig felöltöztet Téged. Te pedig segítesz nekem abban, hogy miket szeretsz és miket kevésbé magadon. Beszélünk az öltözködési szokásaidról, a munkahelyi viseleteidről.

Apró praktikákkal, vagy teljes átváltoztatással varázsoljuk újjá a hétköznapi öltözetedet, melytől magabiztosabb és stílusos leszel!

Ha keskeny a csípőd és szeretnél nőiesebbet, akkor csinálunk! Ha széles válladat szeretnéd keskenyebbnek látszatni, akkor kis optikai csalással azt is megoldjuk...

Kitérünk minden apró részletre: a fehérneműtől egészen a kiegészítőkig!

Közös munkánk során elindulunk a külső-belső egyensúlyodhoz vezető úton. Célba érve pedig megmutatom, milyen csodás vagy valójában.

Díja: 20.000 forint

Időtartama: 1-1,5 óra

Jelentkezés

Kedves SZÍNkronban Látogató! Bármely kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Várom leveledet! Üdvözlettel: Ági

Név *:
E-mail: *:
Telefon: *:
Rendezvény *:Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Megosztás