Egy magas vs. egy lapos egy szettben

2017.05.06.

Végre itt a napsütéses tavasz, lekerülnek a kabátok, nyílnak a cipők orrai. Hoztam Neked egy kedves, nyár típusú szettet, két cipővariációval :)

Nyári csipkék, magas és lapos lábbelivel

Finom, nude árnyalatú összeállításomat imádni fogom az idei nyáron. Én, aki tavasz-nyár típust erősítem, megszállottan gyűjtöm a csipkés darabokat:) Íme egy, a kedvenceim közül. Romantikus, mégis a nyitottságával ad egy egyediséget és merészséget a viselése.

A 7/8-os hosszú nadrág is a kedvenceim közé tartozik. Szeretem hangsúlyozni a bokám, így ez a fazon remek választás, mert kimondottan segít ebben.

Hogy tudj olvasni a sorok között: mind a nadrág, mind a bokapánt a bokát teszik fókuszba, így abban az esetben javaslom, ha szereted a lábfejed, kecsesnek és finomnak találod. Másodsorban mindkettöre igaz, hogy rövidítik a lábakat. Amennyiben magas vagy (170 cm feletti), akkor hajrá!, de ha alacsonyabb, akkor óvatosan a "töréspontokkal"!

Cipőkben választottam egy kisebb sarkú szandált és egy oxford cipőt! Az oxfordokért hatalmas köszönet, nem tudok eleget beszerezni belőlük. Üzleti és casual formákhoz is hordom. Épp a minap köszönt vissza a kirakatból egy púderrózsaszín...Azóta is itt motoszkál a fejemben... Szerintem most, hogy újra megemlítem, a következő pont után indulok is érte!  :)

Puszi nektek! Kívánom, hogy lépj a stílusod útjára! 

Cipő: oxford: Deichman, szandi: Humanic

Nadrág: Magenta

Felső: Impress

Táska: kézi: Miskolc Metropol üzletház, Háti: Stradivarius

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!