Ismét hódításba kezd a balerina cipellő

2017.03.13.

Tavaly kissé háttérbe szorult, de nem kellett sokáig nélkülözni, hiszen ismét itt az imádott balerina...

A balerina cipő az egyik legmegosztóbb fazon a polcokon, ebben biztosan egyetértünk. Viselete és kedvelése tipikus példa arra, hogy van, akinek a stílusa megengedi, de van, aki hátatfordít neki.

Én személy szerint kedvelem, de csak a maximum hétköznapi, casual viseletként. A businessembe már nem kap szerepet, még az elegánsabb változata sem. Nem vagyok a magas sarok imádója, de az üzleti életben igyekszem a lehető legjobb benyomást kelteni, mindig a lehető legjobb formát hozni, így ott mindenképp elfér néhány centi sarok :)

A képeken egy egyszínű, farmerhatású overállalt viselek. Ezen darab kimondottan jó választás Neked, ha célod, hogy magasabbnak, vagy vékonyabbnak tűnj. Hiszen, ha a ruci egy szín árnyalataiban játszik, akkor két legyet üthetsz egy csapásra. Jól jön 1-1 ilyen összeállítás akkor, amikor reggel épp nem a szebbik oldaladat látod viszont a tükörben. Szokott ilyen előfordulni Veled is? :)

Az egyszerűség kedvéért most a sportosabb darabot, egy barack árnyalatú blézerrel kombináltam. Így együtt egy elegánsabb, nőiesebb megjelenést kelt.

Helyet kapott egy meleg árnyalatú, barna-bordó csíkos topánka, mely idén az egyik kedvencem lesz.

Táskát ezúton nem a cipőhöz, hanem a blézerhez igazítottam. Nem minden esetben tartom be az íratlan szabályt, hogy a cipő és táska legyen harmóniában. A lényeg, hogy a "handbag", a szetted, valamely részével legyen harmóniában.

Próbáld ki! Kombináld! Alakítsd magadra!

Kívánom, hogy találd meg a saját stílusod :)

Cipő: Humanic

Overál és blézer: SZÍNkronban Showroom, Miskolc

Táska: Berska

Fotókért köszönet: Dudinszky Zoltán Fotóműhely

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!