Nude kifinomultsága

2021.03.29.

Egy mindennapi szettnek indult, viszont az átlagnál többet adott, hogy viselhettem. Hagytam, hogy a szettem beszéljen helyettem.

Tavaszi napsugarak már-már meleget lehelnek, ennek örvendve a színek, a nyitott, de még meleg darabok párosítása ad, valami újat, valami különlegeset, valami „pleasure” érzést, vagyis „élmény viselni” életérzést.

Vonulsz, megéled magad, érzed, hogy ma különleges, amit viselsz és vele együtt Te is azzá válsz. Törpül melletted, mögötted minden. Megfigyelnek, megcsodálnak. Éled magad. Élvezed, hogy jelen vagy a jelenben. Mindez párosul a kedvességgel és mosollyal. Ezek kavarogtak bennem és meg kell hagyni fantasztikus érzés volt. A tavasz eljövetele mindenkinek kicsit a megújulás. Pontosan ezt éltem meg ott, akkor. Nem kellett hozzá semmi más, csak minden, ami egyébként is velem van és adott. Tavasz, napfény, színek, illatok és önmagamra figyelés.

Lássuk SZÍNkronban-szemmel az outfitemet. Ha tüzetesen végignézzük, amit viselek, akkor ezek nem egyszerre vásárolt darabok, ráadásul van, ami már 5 éve éke a gardróbomnak. 

Nadrágom: pamutnadrág, magasított derékrésszel, az oldalcsíkkal harmonizáló törtfehér megkötővel. Ezt a fazont a téglalap (mint én), vagy háromszög alkatú nőknek ajánlom. Az elmúlt 5 évben pihenőpályán tartottam a szekrényemben. 6 éve vásároltam és összesen kétszer vettem fel. Most érett meg a gyümölcs, vagy én értem meg hozzá? Hát, ki tudja?!?! Viszont mostimádom! Tipikus példa arra, hogy máson tetszett, így beszereztem. Viszont, akkor még nem párosult az „enyém-érzés" hozzá. Ugyanakkor, annyira jól párosítható nude, hogy nem volt szívem megválni tőle. Ezt nevezhetjük örök darabnak.

(Zoé divatban vásároltam Békéscsabán: Zoé Divat | Facebook )

 

Felsőm: vékonyan kötött, mandzsetta részén arany gombokkal díszitett Zara garbó. Remek választás casual és smart casual megjelenés eseteiben is. Könnyed, elegáns, kényelmes, jól kombináható.

 

Cipőm: aranyszínű sarokkal, nyitott orral, a magasított szárán arany csattokkal díszitett CCC-ben vásárolt bőrcipő. 3 éve része az életemnek. Farmerrel, szoknyával, tavasszal és nyáron is imádott darabom. „Véletlen” vásárlás eredménye, nagy leárazások közepette találtam rá. Azonnal beleszerettem. Tudtam, hogy kitűnő választás, nagy kedvencem lesz abban az esetben is, amikor nincs mit felvegyek.

 

Táskám: nude-barna Calvin Klein táskám tavalyi szerzemény. Első útja volt velem. Cukin helytállt ????

Napszemüvegem: Guess

 

Haj: amikor a „Hair Day” helyet kap a napomban. Imádom a különleges fonatokat, hullámokat. A teljes megjelenés a láthatatlan sminkkel és egy szuper, stílushoz illő hajjal lehet teljes. 10 perc a napomból és a lányok csodát művelnek: Pony Bar | Facebook, @pony_style_bar

 

Mindezeket együttesen nézve egy nyers színű párosítással elérheted a könnyed eleganciát, nosztalgiát és kifinomultságot. A tone-in-tone játékát (magasít, vékonyít) és előnyeit élvezve élheted meg a nőiességed csodáját, amely a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak. Próbálgasd, fedezd fel a benned rejlő csodát. Lépj színre!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!