Semmi boszorkányság

2020.09.24.

Még a parkban üldögélő boszinak is van joga stílusosnak lenni és nem átlagosnak.

A minap séta közben leltem rá valakire. Összel sok helyen találkozhatunk vele. Sokan vannak, csapatba rendeződve járnak az őszi napokon. Jellemző rájuk, hogy hasonló stílusba és színekbe rejtik magukat. Leginkább barna, annak is a legsötétebb árnyalatát, valamint feketét, és néha narancssárgát viselnek. Kiegészítők terén, mégha nemis színesen, de annál merészebben öltözködnek. Kesztyű, kalap, sál és seprű. Mind-mind elengedhetetlen kellékük. Nélkülük talán fel sem ismernénk őket.

És mi történne, ha egy nap, nem a megszokott outfitben lelnénk a boszorkányokra? Más lenne az üzenetük, ha élénk szettben tündökölnének? Talán kiközösítenék a legmerészebbeket, akik mernek mások lenni?

Tinédzserként és felnőttként is biztosan találkozhattál már az érzéssel,

hogy vágysz egyéniség lenni, akarsz kitűnni, vagy vállalni azt a megjelenést, ami valóban téged tükröz. Ez teljesen természetes. A változtatás igénye, legyen az élet bármely területén, legtöbbször félelemmel, kérdőjelekkel, bizonytalansággal jár. Rettegünk a véleményektől, a tekintetektől, a megjegyzésektől, attól, hogy rossz az új utunk. Adott esetben negatív illúziókat is gyártunk. De!  Ha valaha változtattál már bármin, ahol ezekkel kellett megküzdened, akkor mi volt az első lépések után a tapasztalatod? Az esetek túlnyomó részében, majdhogynem száz százalékben a változás jót hoz. A vártnál is jobbat. Lehet részletezni ezt munkára, magánéletre, vagy egy új parfümre, de a SZÍNkronban keretein belül maradva, legyen ez kivetítve a stílusra, a megjelenésre.

Minden döntés egy igénnyel, az újítás igényével kezdődik, melyet megelőznek tanácstalan hetek, hónapok, akár évek. Sokszor jól jön egy segítő kéz, baráti támogatás és tegyük fel egy külső szemlélő, aki előítéletek nélkül ismer meg, téged látva ad tanácsot, a szemének és a tudásának hisz és mutat neked, valami mást, valami olyat amire a szíved mélyén régóta vágysz. És mit érez az, aki nálam járt? hamarosan hozom....

Hiszek benned, légy a saját stílusod követője!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!