• Szín- és stílustanácsadás

  Szín- és stílustanácsadás

  Érdekel milyen színek állnak a legjobban? Miben vagy a legharmonikusabb? Légy részese a színes kendők varázslásának!

  Tovább
 • Megjelenésed üzenet a külvilág számára...

  Megjelenésed üzenet a külvilág számára...

  Megjelenéseddel hatást gyakorolsz magadra és másokra is.

 • SZÍNkronban is ott lesz Rubint Réka táborában

  SZÍNkronban is ott lesz Rubint Réka táborában

  kis önismeret a táborozóknak

  Bővebben

Bridal Stylist

Kislányként Te is elképzelted, milyen lesz ez a Nap. Milyen leszel Te, milyen lesz az első pillantása a kedvesednek, mikor meglát az álomruhádban. Elképzelted, hogy Te leszel a világ legboldogabb Nője, azon a napon...És ha már ez a vágyad, akkor legyen így!

Nemrégiben, 2016. májusában én is hasonló cipellőben jártam... Elképzeltem, hogy minden magától értetődő és egy pillanatig sem leszek aggódó, vagy gondterhelt. Persze, ahogy az esetek 90%-ában, én is beleestem az álmatlan északákkal járó és könnyekig idegeskedő lelkes jegyespár "hibájába". Elkezdett minden a megfelelésről szólni, DE jött egy állj! "Ez a Mi napunk! Igenis csipke ruhám lesz nagy hátkivágással, mert az vagyok én! Bohém csokrom lesz, mert az vagyok én! Kék cipőm lesz, nyitott orral és hozzá illő kék gyöngyökkel a ruhámon, mert az vagyok én!"

...és most, amikor egyre több menyasszony keres fel szomorkodva, hogy a negyedik hajpróba után sem az igazi a frizura, hogy a harmadik sminkpróba után sem azt látja a tükörben, akit elképzelt és a hosszú fátyol legyen, vagy inkább csak egy hajtű?! Akkor úgy döntöttem segítek! Segítek ruhát, frizurát és sminket választani.

 

Nem könnyű az előkészület, de annál izgalmasabb és minél jobban Te irányítod a szálakat, annál csodálatosabb lesz.

Ha szeretnéd, hogy egyedi légy és Önmagad légy a Nagy Napotokon, ha nem szeretnél felesleges aggodalmat és tanácstalanságot, hogy milyen legyen, mivel legyen, biztosan az legyen...?! Akkor keress bátran! Én leszek a mentorod egészen az oltárig, ahol álomgyönyörű leszel és csak a kellemes izgalom fogja pirospozsgássá varázsolni az arcodat.

Amit nyersz velem: idő, energia, aggodalom- és bizonytalanságmentesség, önbizalom, magabiztosság. Ezt adja a Bridal Stylist.

Hiszem azt, hogy a Menyasszonyok  mások és mások. Nem lehet, ugyanazt ajánlani mindenkinek! Ezen tapasztalatomat és tudásomat adom át neked, hogy a készülődés mesés lehessen!

 

Mentorprogram díja: 90.000 (stílustanácsadás, formák meghatározása, ruha és kiegészítők közös kiválasztása)

3 alkalmas konzultáció: 60.000

2 alkalmas konzultáció: 40.000

Bridal Shopping: 40.000

Stílus és forma meghatározása:40.000

Öltöztetés a Nagy Napon: 40.000

Jelentkezés

Kedves SZÍNkronban Látogató! Bármely kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Várom leveledet! Üdvözlettel: Ági

Név *:
E-mail: *:
Telefon: *:
Rendezvény *:Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Megosztás