Rólam

Mottóm: ( Ami lehet a Te mottód is!)

"Mutasd magad, mert az embereknek szükségük van a fényedre!"

Hiszem azt, hogy Neked is vannak olyan "rejtett" értékeid, melyeknek csak töredéke mutatkozik a felszínen. Pedig a teljesség azt jelenti, hogy Önmagad lehetsz kívül-belül. Lépj SZÍNre!


A munkám a hobbim. De hogyan találtam rá a stílutanácsadó pályára?


Mint minden kislány, én is imádtam anyukám és nővéreim ruháiba bújni. Főiskolás éveim alatt az álom "munkahely" kopogtatott az ajtón, ugyanis egy pénzügyi cég tanácsadójaként, majd vezetőjeként elvárás volt az igényes, ápolt és megnyerő öltözködés.

Az üzleti beszélgetések során mindig tapasztaltam az outfitem fontosságát, hiszen a bizalom és a siker alapjait is ezek jelentették. Sokszor kísérleteztem a színek hatásaival: míg a sötétkék egy kellemes hangvételű beszélgetést eredményezett, addig a citromsárga ruhám, kisebb feszültséget kelthetett. Ez is bizonyítja mennyire fontos a tudatos megjelenés egy-egy élethelyzetben. A sok-sok tapasztalás irányított engem a szín- és stílustanácsadói hivatásom útjára. Megtanultam, hogy a külsőnkkel üzenünk a külvilág számára, az "üzenet" pedig szóljon arról, amiről szólnia kell. Mert ha mosolyogsz, akkor a világ is visszamosolyog Rád!

Célom, hogy neked is mutassak valami újat, ami Rólad szól, amitől többé válsz és végre a felszínen is teljesen Önmagad lehetsz. A magabiztosság és Önharmónia megtalálása biztosan számodra is igazi kihívást jelent a hétköznapokban. A konzultációnk során be fog bizonyosodni, hogy a külső színeid harmóniában vannak a belső értékeiddel. Hiszen, ami legbelül van, az sugárzik a felszínre is.

Miért épp SZÍNkronban?

Milyen csodás a magyar nyelv és milyen beszédes. A szó tükrözi a tanácsadásaim célját, vagyis, hogy légy szinkronban Önmagaddal. Lehetsz akár nő, vagy akár férfi, az aki megtalálja a saját stílusát, az szárnyakat kap. Egyszerűen érzi, hogy jó helyen és a legjobb "bőrbe" született.

Ahogy Anyukám mondja: " Arra születtél, hogy embereket taníts és emberekkel foglalkozz."

Találjuk meg a saját stílusod! Légy a Vendégem, várlak szeretettel a SZÍNkronban szalonban, akár még ma!

Stílusos napot, 

Greskó-Karlik Ágnes