Színtanácsadás

Elgondolkodtál már azon, hogy a "De jól nézel ki!" és a "De jó a ruhád!" mondatok között, milyen hatalmas különbség van? Mit szeretnél elérni az öltözéked kiválasztásakor: Téged lássanak szépnek, vagy átengeded a bókokat a mutatós, de Téged háttérbe szorító daraboknak?

Biztosan Te is észrevetted már, hogy bizonyos színek előnyösek és vannak, melyek előnytelenek számodra!? Sápadt, vagy épp ragyogó lesz az arcobőröd tőle. A színtanácsadás, éppen ezek miértjeiről szól. Megtaláljuk, hogy a színek millió árnyalata közül,  melyek élénkíti fel a szemeid és a bőröd egyedi tónusait.

Vigyél színt a szürke hétköznapokba!

Megismertetlek az Évszakelmélettel, mely alapján kiderítjük, hogy Te a tél, a tavasz, a nyár, vagy az ősz kategóriába tartozol. Vannak hideg és meleg típusú emberek, ezért van az, hogy míg a hideg típusok csodásak a pasztel színekben, addig a meleg tonusúakat szürkévé varázsolja. A púderes színek sokunkban kellemes érzést kelt, de vigyázni kell vele, mert keveseknek áll igazán jól. Vajon te jól választod meg őket? Elcsábít a nem hozzád illő színvihar?

A tanácsadás menete:

Egy kötetlen, kedves, inspiráló, célfeltáró beszélgetéssel indulunk. Majd színes kendőim segítségével megállapítjuk, mely színekben vagy a legüdébb és a legragyogóbb. Természetes fényben, tükörrel szemben nagyon látványos változásokat fogsz tapasztalni az arcodon, melyeket eddig talán észre sem vettél. Mint egy varázslat, a fény és az árnyék hatása.

Színkombinációkat mutatok, melyek csodásan harmonizálnak egymással és Veled! Olyan színek ezek, melyeket mostantól a hétköznapokban is magabiztosan viselhetsz. Az elemzést követően megajándékozlak a saját színkártyáddal, mely segítségedre lesz a továbbiakban mind a vásárlásban, mind a szetteid összeállításában.

Kalad vár Rád!

Díja: 29 000

Időtartama: 1-1,5 óra

Jelentkezés

Kedves SZÍNkronban Látogató! Bármely kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Várom leveledet! Üdvözlettel: Ági

Név *:
E-mail: *:
Telefon: *:
Rendezvény *:Megjegyzés:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!